четвер, вересня 15

У Миколаєві водій BMW на смерть збив чотирьох дорожників (ФОТО) (ВІДЕО) 18+


У Миколаєві загинуло 4 працівника дорожньої служби. На них наїхав автомобіль BMW, власник якого втік з місця події. З’явились перші кадри з місця ДТП.



Новину повідомляє «Преса України».

У Миколаєві сталась ДТП. В ніч на четвер, 15 вересня, автомобіль BMW наїхав на чотирьох працівників дорожньої служби. Вижити їм не вдалось. Інцидент трапився о 4:45 ранку. З місця події водій зник, однак він залишив біля авто сумку з документами.

«Четверо шляховиків наносили зебру на пішохідному переході, розставивши навколо сигнальні конуси. Водій BMW протаранив спочатку машину для нанесення розмітки, наїхав на працівників і вилетів з дороги, збивши дорожній знак», - зазначили місцеві ЗМІ.

За словами медиків, які прибули на місце ДТП, на момент їх приїзду один чоловік ще був живим, однак врятувати його не вдалось. Зазначається, що порушника врятувала подушка безпеки. Правоохоронцям вдалось затримати його через годину.

За його словами, він не винен у спричиненні ДТП, додавши, що напередодні його автомобіль BMW викрали. Свідки події зазначили, що обличчя чоловіка було у білій фарбі. Наразі встановлюються всі деталі події.