вівторок, вересня 6

Що викладає в Instagram нова «Міс Україна» вы будете в ШОКЕ!

Новою володаркою титулу «Міс Україна» стала 18-річна студентка з Дніпра Алексндра Кучеренко.
Сообщает http://www.rezonans.pp.ua

Повідомляє http://perelaznews.blogspot.com/



Чим цікавиться дівчина і як виглядає в повсякденному житті? Дивимося разом Instagram нової знаменитості, передає Корупція.Стар


Олександра може похвалитися не тільки видатними зовнішніми даними. Зараз вона вивчає тележурналістику в КНУ ім. Тарама Шевченка і мріє про успішну кар’єру на телебаченні.

«Люблю працювати з телекамерою, брати і давати інтерв’ю, фотографуватися», — розповідає Кучеренко.

Крім підтримки зовнішнього вигляду, конкурсанткам також треба дбати про душу — зокрема, займатися благодійністю. У рамках соціальної програми «Міс Україна» ще до отримання титулу зустрічалася з дітьми-аутистами в київській спецшколі.

Олександра вже робила перші кроки в модельному бізнесі, в її портфоліо — схемки для модних брендів і реклами.

«Якщо Саша залипає в телефоні, то, найімовірніше, їй прийшли гарні фотки зі зйомки», — жартує вона.


В цілому ж мікроблог дівчата — сторінка, присвячена участі в конкурсі. Саме тут майбутня переможниця розповідала про основних етапів змагання закликала прихильників голосувати за неї.

Один з орієнтирів і натхненників для Олександри — дизайнер Андре Тан. Не дивлячись на те, що саме від цього члена журі належав каверзне питання, що обернулося скандалом для переможниці конкурсу (нагадаємо, Кучеренко не змогла згадати імені прем’єр-міністра України на сцені).

Дівчина каже, що перемога стала для неї несподіванкою, хоча протягом всього конкурсу всі, здається, було на її боці. Тим не менш, зараз всі сили Олександри спрямовані на підготовку до подальшого розвитку кар’єри, адже «Міс Україна» належить представити нашу країну на міжнародному етапі.