вівторок, жовтня 10

СТРАШНИЙ СОН КРЕМЛЯ: Україна вразила ВЕСЬ світ супербойовою машиною продемонструвавши її можливості


Україна презентувала нову модернізовану броньовану транспортно-бойову машину

БТР-4МВ1, який фахівці “Харківського конструкторського бюро ім. Морозова” захистили за стандартами НАТО, показали на виставці “Зброя та безпека-2017”. передает http://www.replika.in.ua/



Відомо, що машину активно використовують бійці АТО, в зв’язку з цим харківські зброярі враховували всі зауваження, які виникли під час експлуатації БТР-4 в бойових діях.



«Завдяки змінам у фронтальній частині броньованої машини, а також її технологічному рішенню у відповідності до останніх тенденцій бронетехніки НАТО, вдалось досягти принципово нового рівня захисту БТР-4», – відзначають в Укроборонпромі.



Також повідомляється, що при створенні машини розробники використовували модульний підхід побудови бронезахисту, а також активно використовували рознесену броню. Це дозволить в польових умовах оперативно заміняти елементи верхнього шару броні. При цьому вага машини збільшилася тільки до 24-25 тонн, що на 2-3 тонни більше звичайної версії БТР-4.

У машині використовується німецький двигун від Deutz і американська трансмісія Alisson. БТР розганяється до 110 км / ч. Крім того, БТР-4МВ1 зберіг можливість форсування водних перешкод уплав зі швидкістю до 10 км / ч.



Нагадаємо, БТР-4 і дистанційно керований мінібронетранспортер «Фантом-2» Україна вперше відправила на міжнародну виставку озброєння «AUSA-2017» у Вашингтоні.