середу, жовтня 11

Троє народних депутатів подали до суду на Гройсмана

Андрій Деркач, Юрій Одарченко та Валерій Дубіль подали до суду на прем’єра Володимира Гройсмана, вимагаючи негайно призначити кандидата на посаду міністра охорони здоров’я.
Сообщает http://agrimpasa.com/



Народні депутати Андрій Деркач, Юрій Одарченко та Валерій Дубіль подали до суду на прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, вимагаючи негайно призначити кандидата на посаду міністра охорони здоров’я. Про це 10 жовтня на своїй сторінці у Facebook написав нардеп Андрій Деркач, повідомляє Тиждень.

«Разом із колегами-депутатами подали до суду на Володимира Гройсмана. Вимагаємо від прем’єра негайно внести до Верховної Ради подання на призначення міністра охорони здоров’я України», — йдеться у повідомленні.


Андрей Деркач
у понеділок
Вместе с коллегами-депутатами подали в суд на Владимира Гройсмана. Требуем от премьера немедленно внести в Верховную Раду представление на назначение министра здравоохранения Украины.
Кабмин Гройсмана был сформирован полтора года назад. Без министра здравоохранения. За это время премьер не сделал ни одной попытки назначить легитимного министра. Подчеркиваю: ни одной. Судя по всему, Гройсман первооткрыватель формулы, как назначить на одну из ключевых должностей в государстве ч...
Показати більше...
Світлина від Андрей Деркач.
Світлина від Андрей Деркач.
Світлина від Андрей Деркач.
Світлина від Андрей Деркач.
+6