четвер, квітня 23

Хабарі брали не тільки готівкою,в мережі злили нові “плівки Єрмака”



У мережі злили продовження скандальних “плівок”, на яких нібито фігурує брат глави Офісу президента Денис Єрмак.

Аудіозапис була опублікована 22 квітня Telegram-каналі “д’Ермак”, де періодично з’являється подібний контент. При цьому на кадрах нікого з людей не видно. З ким говорить Денис Єрмак – також невідомо. Однак чутно, що чоловіки обговорюють фінансові моменти.

“Хабарі брали не тільки готівкою, але годинками і прикрасами. На записі не дуже чітко чути, що говорить Денис Єрмак, але дуже ясно чути, що Лебедєв нічого не винен. З усім розрахувався вчасно”, – сказано в описі відео.
Як повідомляв OBOZREVATEL :



Публікуємо текст нового фрагмента плівок:

Співрозмовник: З усього того, що я у нього брав в руки

Денис Єрмак: Ну?

З .: була десятка з усього того. Була наша десятка

Д.Е .: Звідки годинник?

З .: А тепер дивись, годинник і ланцюжок. Там же є у нас товариш Ігор. Ми вже з усім розібралися. Тобто це не моє питання.

Д.Е .: (нерозбірливо).

З .: Та я розумію, ти ж адже розумієш, я їх теж утримую.

Д.Е .: (нерозбірливо).

З .: З Лебедєвим немає питань. Лебедєв ні копійки не повинен.

Відзначимо, недавно учасники скандалу з братом глави Офісу президента Денисом Єрмаком заявили, що посварилися з ним через те, що він не заплатив їм гроші , які брав за сприяння в призначенні на державні посади.

також в інтернеті з’явився запис, на якій фігуранти “плівок Єрмака” обговорюють отримання нагородної зброї .

Раніше в мережі оприлюднили розмову кандидата на посаду глави Госгеокадастра Олександра Луцького та одного з фігурантів скандальних “плівок Єрмака”.

У ньому вони обговорюють нібито курирування нинішнім главою ОПУ Андрієм Єрмаком питання про створення земельної схеми для свого брата Дениса .

Крім того, доступною стала ще одна частина розмови про призначення за хабарі і тому, як проходить відбір кандидатів.

Нагадаємо, також фігуранти скандальних “плівок” Дмитро Штанько і Сергій Шумський розповіли, що люди, які проходили співбесіди у брата глави ОПУ Дениса Єрмака, за призначення на певні посади в цілому заплатили близько $ 100 тисяч .

Більш того, перші $ 10 тис . із зібраних 100 тис. навіть нібито встигли передати безпосередньо нинішньому главі ОПУ Андрію Єрмаку. Йшлося про “проплату” Луцького.

Скандал з “плівками Єрмака” розгорівся після того, як нардеп від “Слуги народу” Гео Лерос, якого нещодавно звільнили з посади радника президента, опублікував серію відео , які нібито свідчать про причетність до корупції Дениса Єрмака.

Джерело: https://www.obozrevatel.com