суботу, лютого 7

Нового поділу Європи не повинно бути. Головні тези Меркель після зустрічі з Путіним Більше читайте тут: http://tsn.ua/svit/novogo-podilu-yevropi-ne-maye-buti-golovni-tezi-merkel-pislya-zustrichi-z-putinim-407820.html


Конфлікт в Україні не можна вирішити військовим шляхом.

Про це під час виступу на 51-й Мюнхенській конференції з безпеки заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель. Виступ Меркель на конференції відбувся одразу після зустрічі з Путіним і Олландом у Москві, яка відбулася 6 лютого. Сьогодні ж Меркель повідомила підсумки зустрічі та подальші кроки ЄС.
 ТСН.ua зібрав найголовніші тези канцлера Німеччини. Зброї не буде У перше чергу Меркель наголосила, що Захід не постачатиме зброю Україні. "На Донбасі і так багато зброї, однак це не дає ніяких натяків на припинення кровопролиття". "Я впевнена, що цей конфлікт неможливо вирішити воєнним шляхом. Ми вирішили зосередити наші зусилля на дипломатичних рішеннях. На щастя, у нас є спільність трансатлантичних позицій щодо введення санкцій в економічній сфері", - наголосила Меркель. 
"Після вчорашніх переговорів з Олландом ми ще не знаємо, чи ми досягли успіху. Але я вважаю, що цей візит мав сенс", - сказала канцлер Німеччини. "У нас немає гарантій, що Путін робитиме те, що ми чекаємо від нього. Я боюся, що зброя призведе до смертей,а не військової поразки", - наголосила Канцлер.



 Більше читайте тут: http://tsn.ua