неділю, березня 29

Кремль у шоці: НАТО розмістить ракети за 400 км від Криму


Таких дій у Москві не очікували.

НАТО хоче розмістити ракети у болгарському місті Шаблі, що знаходиться за 400 кілометрів від Криму. Про це заявив лідер болгарської партії «Атака» Волен Сидеров, повідомляють Патріоти України з посиланням на іноЗМІ. 

Болгарський політик володіє інформацією, що НАТО хоче розмістити ракети поблизу болгарського міста Шабла, яке знаходиться поблизу Чорного моря та за 400-420 км від анексованого півострова Крим.
 Окрім того, Волен Сидеров повідомляє, що у водах Чорного моря шість американських кораблів проводять навчання. Також болгаро-американські навчання, за словами Сидерова, ведуться на полігоні у Ново-Селі Видинської області. «Ми перебуваємо у стані війни. Готується ескалація війни. Тому, я в черговий раз закликаю керівників взяти себе в руки, стати розумнішими, прислухатися до голосу розуму, оголосити нейтралітет, припинити участь у спільних навчаннях до тих пір, поки не вирішитися українське питання», – заявив Волен Сидеров.
 Також політик зауважує, що в Болгарії ніколи, до сьогоднішнього дня, не проводилося стільки військових навчань. Нагадаємо, Волен Сидеров виступає проти членства Болгарії у НАТО.




Джерело: http://patrioty.org.ua/