понеділок, березня 30

У Донецьку вночі вкрали дроти тролейбусних ліній


Місто Донецьк під владою терористів з «донецької народної республіки» потроху перетворюється на злодійську бандитську клоаку, де місцеві бандити і так звані «ополченці» крадуть навіть вже дроти міських тролейбусних ліній.
Про таку новину повідомляє «Преса України» з посиланням на соціальні мережі. 
 Цієї ночі, як повідомляється, була повністю знищена тролейбусна лінія, яка доходила до донецького аеропорту і до шахти «Октябрська». Свідками цього вандалізму стали сьогодні вранці сотні і тисячі жителів міста, які почали розміщувати відповідні фотографії в соціальних мережах.
 «На даній лінії курсували тролейбуси маршрутів 9, 10 і 18. Тролейбуси 9-10 та 18 маршрутів розходилися в районі Путилівського шляхопроводу, підірваного терористами 18 січня цього року. Дроти ліній міських тролейбусних маршрутів зрізані на Київському проспекті мінімум до вулиці Поліграфічної ще в грудні минулого року», - повідомляють місцеві жителі.
 Нагадаємо читачам «Преси України», що в мережу інтернет потрапило досить таки жорстке відео, на якому українські силовики гранатою знищують терористів, які сховалися в каналізаційному люку в якомусь населеному пункті на Сході України. Пропонуємо нашим читачам це досить незвичайне відео, яке зняв український військовослужбовець. Подробиці цих подій, що показано на відео, а саме час і населений пункт, на жаль, з'ясувати не вдалося. 


Джерело: http://uapress.info/uk/