неділю, березня 29

В Одесі прогримів черговий вибух (ФОТО)


В Одесі прогримів черговий потужний вибух. Ціллю знову став волонтерський центр.
Про це повідомили у прес-центрі батальйону спеціального призначення «Азов». Новину своїм читачам передає «Преса України».
 Зазначається, що за попередньою інформацією, вибух прогримів у районі Мечниковського скверу. Там на перетині вулиць Ольгіївська та Старопортофранківська розташований волонтерський офіс «Патріот України».
 Підкреслюється, що звук вибуху був добре чутний на Балківській, у районі Кірхи, на Слобідці, навіть на Черемушках. Зокрема, за інформацією МВС, вибуховий пристрій розмістили на підвіконні приміщення. За попередніми даними, на щастя, жертв та постраждалих нема. Міліція оточила місце вибуху.
 Ведуться слідчі дії. Нагадаємо, що в Одесі з осені минулого року часто відбуваються диверсії та теракти. Найчастіше поблизу офісів волонтерських організацій, що допомагають військовим АТО. На думку правоохоронців, таким чином злочинці намагаються дестабілізувати обстановку в регіоні. Крім того, раніше повідомлялося, що в Одесі на вулиці Гераневій на першому поверсі житлового дев'ятиповерхового будинку пролунав вибух. 
 Вибуховий пристрій спрацював біля вхідних дверей. У результаті вибуху пошкоджень зазнали нежитлові приміщення на першому поверсі. Зокрема, в будинку знаходився офіс волонтера Алевтини Короткої, яка надавала допомогу добровольчому батальйону ОУН, що воює на Донбасі.



 Джерело: http://uapress.info/uk/