понеділок, березня 30

Нам потрібна вся Україна, — ватажок терористів


Командир одного з батальйонів бойовиків так званої "ДНР" Олександр Ходаковський заявив, що їхня мета — це проросійська антифашистська держава на всій території України.
 В інтерв'ю російському виданню lenta.ru Ходаковський, який очолює батальйон бойовиків "Восток" і Раду безпеки так званої "ДНР", розповів про готовність терористів до третьої фази війни.
 Він заявив, що їхні сили і далі будуть відсувати лінію фронту, захоплюючи нові території за межами окупованої бойовиками території Донбасу. Ватажок терористів попередив, що встановлена з серпня тенденція, відсувати лінію фронту в ході бойових дій — збережеться. Якщо ми активізуємося, то виключно заради того, щоб просуватися далі. Нам би цього не хотілося, адже в цьому випадку неминучі людські та інфраструктурні втрати. У нас немає достатніх людських ресурсів, а значить — ми змушені застосовувати артилерію.
 Руйнування неминучі, — наголосив Ходаковський. Він також відповів на запитання про те, коли закінчиться війна. "Я приймаю для себе існування "ЛНР" і "ДНР" лише як перехідний етап. Наша війна закінчиться тоді, коли південніше Росії буде проросійська антифашистська держава. Іншими словами — нам потрібна вся Україна", — сказав терорист. 



Джерело: http://24tv.ua/