понеділок, березня 30

У Донецьк з Росії прибув СОБР для ліквідації лідерів місцевих бойовиків


У Донецьк із Росії прибув підрозділ спеціального призначення «СОБР» МВС РФ.
Відповідну інформацію надав заступник командувача антитерористичною операцією полковник Валентин Федичев, новину повідомляє «Преса України».
 «Метою підрозділу, швидше за все, є нейтралізація лідерів бойовиків, які не хочуть підкорятися єдиному керівництву «ДНР» і «ЛНР», - повідомив він додавши, що скоріше за все мова йде про козаків «Всевеликого війська Донського».
 Федичев розповів, що терористи усіляко лякають місцевих жителів розповідями про напад українських військ і разом із цим рекомендують або евакуйовуватись, або ж ховатись у підвалах. «У відповідь на цю інформаційну провокацію бойовиків« ЛНР »повідомляємо, що збройні захисники України в повному обсязі і послідовно виконують Мінські домовленості, в тому числі, їх перші пункти про припинення вогню і відведення важких озброєнь від лінії зіткнення», - сказав він.
 Разом із цим полковник розповів, що терористи декілька днів поспіль намагаються захопити Широкіне, але рішучі дії бійців нацгвардії не дозволяють противникам здійснити задумане. «Натрапивши на незламність збройних захисників, бойовики стали щодня проводити інформаційні атаки. У хід пішла нахабна брехня.
 Запалене уяву пропагандистів «ДНР» тільки 27 березня нарахувало 225 мінометних пострілів по селу Широкино нібито з боку українських військ. І це при цьому, що 27 березня захисники Широкино взагалі не використовували 82-мм міномети », - сказав Федичев. Він зазначив, що для того, щоб надурити спостерігачів ОБСЄ терористи ховають артилерійські системи більше 100-мм на току підприємства «Русь»в районі Новоазовська.
 «Також у селі Маркино заховано 5122-мм САУ« Гвоздика », а в селі Новоазовськ - одна 220-мм РСЗВ« Ураган »і 6 122-мм РСЗВ« Град », - підкреслив Федичев. Нагадуємо, що в лави бойовиків вливаються нові сили. Цього разу це 600 найманців бурятської зовнішності та 200 казаків зі стрілецьким озброєнням. 


Джерело: http://uapress.info/uk/