четвер, березня 19

Винуватцями вибухів у Донецьку виявились українські партизани, - Гладкий (ФОТО)


Проукраїнські партизани розповіли, що вибухи, які відбулись у Донецьку 18 березня – це їх диверсія проти терористів. 
 Відповідну інформацію розмістив на своїй сторінці у мережі Фейсбук лідер партизанського загону «Тіні» Олександр Гладкий, новину повідомляє «Преса України».
 «18.03.15 групами партизан «Тіні» у місті Донецьку з 10:00 до 11:00 були завдані одночасні удари по техніці і живій силі супротивника», - зазначено у повідомленні. На його сторінці розміщена карта, на який відзначені місця, по яким було завдано ударів терористам.
 «Відзначено зеленим - знищена на пустирі техніка - 4 бензовози і 18 «Уралів» зі снарядами. «Камази» не рахували, але дуже багато. Особового складу майже не було. Синім - на стоянці міського ДАІ бензовоз, дві ЗУ і машина з ЗС РФ. Червоним - транспорт з особовим складом», - розповів про позначення на карті Гладкий. Він розповів, що під час відходу на одну із груп напали сепаратисти.
 Один український військовий, який повів за собою терористів помер смертю героя врятувавши товаришів. «Вічна пам'ять герою», - написав партизан. Нагадуємо, що терористи з «донецької народної республіки» позбулися ще одного свого снайпера з позивним «Борода», якого ліквідували українські партизани. 



Джерело: http://uapress.info/uk/