вівторок, березня 17

Ядерна загроза? Путін уточнював у США, на яких умовах можна злитися, - експерт


Незважаючи на загрозу Путіна застосувати в разі необхідності» ядерну зброю, все ж використовувати її він не буде. 

А візит до США російського чиновника з близького кола Путіна свідчить не про ультиматум Заходу, а про умови, на яких США дозволять Путіну «відійти від справ», зберігши при цьому обличчя.
 Про це пише політичний оглядач Олег Пономар, новину передає «Преса України». «Друзі, читаю нові прогнози - страшилки з-за Білої стіни. Суть така: Якщо раніше він був просто неадекват, то зараз він хворий неадекват.
 Тому Україні і світу потрібно готуватися до самого-самого гіршого. Мало не до ядерної війни. Ок, якщо комусь цікава моя думка. Не вірю. Я і рік тому говорив - Не вірю. Зараз тим більше кажу - не вірю», - повідомляє Пономар. Політичний експерт переконаний, що Росія і Путін знаходяться не в тому положенні і стані, щоб дозволити собі воювати проти країн Заходу. Тому поїздка російського чиновника в США, це всього лише візит опричника, який поїхав обговорити можливі шляхи відступу своєму господареві.
 «Для мене символічно, що кров і здоров'я росс. економіки закінчилися одночасно з кров'ю і здоров'ям диктатора. Чим воювати? Проти кого? Бо-----ов літав до США, щоб відвезти ультиматум? Або щоб дізнатися, на яких умовах можна злитися?», - пише Пономар. «Ультиматуми не возять з доставкою додому», - резюмує він.


 Джерело: http://uapress.info/uk/