середу, березня 18

Кримські зізнання Путіна можуть передувати вторгненню в Україну, - Гончар



Кримські зізнання президента Росії Володимира Путіна про участь російських військ в окупації Криму є сигналом про підготовку до прямого воєнного вторгнення в Україну. 

Про це заявив президент Центру глобалістики "Стратегія XXI" Михайло Гончар під час прес-конференції, новину передає "Преса України".
 "Небезпечним синдромом, на мій погляд, є нещодавнє "кримське зізнання" чи "одкровення" Путіна, яке підтверджує те, що і так всі знали. Але це говорить про те, що, напевне, гібридна фаза війни завершується і, з огляду на ось таку безпорадну, чи мляву, аморфну реакцію Заходу, Кремль готується до прямого воєнного вторгнення", - сказав він. "Те, що у цьому 4-годинному фільмі прозвучало і було показано, воно є ніби таким резюме: що для Росії більше немає потреби приховувати, що проти України ведеться війна.
 Рік вони це приховували", - наголосив він. Нагадаємо, що канцлер ФРН Ангела Меркель сьогодні в черговий раз заявила журналістам у Берліні, що все європейське співтовариство і Німеччина, зокрема, вважають Кримський півострів українським і таким, який окупований Російською Федерацією. Джерело: http://uapress.info/uk