вівторок, березня 17

Бойовики «ЛНР» захопили підконтрольну Україні територію Луганщини


Бойовики самопроголошеної "Луганської народної республіки" вдерлися на підконтрольну Україні територію і зводять опорний пункт біля мосту в районі Станиці Луганської. 
 Про це повідомляється на офіційному сайті керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля, новину передає "Преса України".
 «У Станиці Луганській бойовики так званої «ЛНР» пройшли по напівзруйнованому мосту через Сіверський Донець і почали будувати опорний пункт безпосередньо перед мостом на березі, який контролюється Україною», - йдеться у повідомленні.
 «У відповідь на дії бойовиків українські військові просунулися вперед і почали зводити укріплення перед мостом. Бойової активності між двома сторонами немає, зараз відстань між блокпостами бойовиків та українських військових становить близько трьохсот метрів», - сказав Москаль.
 Нагадаємо, що ватажки терористичних "ДНР" і "ЛНР" пригрозили Києву ескалацією конфлікту у випадку внесення поправок Петра Порошенка до закону про особливий статус Донбасу, які на їхню думку порушують підписані у Мінську домовленості.


 Джерело: http://uapress.info/uk/