середу, березня 18

Нова влада Росії показово поверне Крим, — політолог


Крим може повернутися в Україну після зміни влади в Росії. 

Таку думку в коментарі сайту "24" висловив політолог Олександр Палій. "Росія взялась протистояти усьому світу. Але вона не здатна на це ні з військової, ні з економічної чи демографічної позиції.
 І коли нове російське керівництво це зрозуміє, воно неодмінно прийде до рішення покращення ситуації зі світом, з Заходом. В тому числі через показове повернення Криму Україні. Воно, можливо, буде з переговорами, з нюансами, можливо, з компромісами з різних сторін, але повернення буде", — вважає Палій.
 Однак коли саме відбудеться повернення Криму — спрогнозувати важко. "Ніхто не знає, коли зміниться влада в Росії, на кого вона зміниться, коли колапс економічний почнеться чи, може, Росія захоче провести якусь авантюру. Однак результат буде такий, що Крим обов’язково повернеться", — вважає політолог. Крім того, він вважає що звернення України до Гаазького суду щодо агресії Росії допоможе ситуації в майбутньому, однак зараз це ніяк не допоможе країні.
 Нагадаємо, Україна подала три позови у міжнародні суди проти Росії. Також 18 березня МЗС України підготувало заяву до Гаазького суду щодо військової інтервенції Росії. Як відомо, Нагадаємо, по всій Росії тривають урочисті заходи з нагоди святкування річниці анексії Криму. На "святкування" зібралися тисячі людей, багато з них прийшли з плакатами, кульками та прапорами.


Джерело: http://24tv.ua/