понеділок, березня 30

Польскі ЗМІ: Путінска Росія воює з Богом


Російська пропаганда позиціонує Росію, як захисницю православної віри.
Але більшість світу уже зрозуміла наміри Московського патріархату, месією якого є не Бог, а Путін.
 Польський інформаційний портал W Polityce розповів про війну росіян з Богом у статті “Війна путінської Росії з Богом і свободою” (Wojna putinowskiej Rosji z Bogiem i wolnością), інформують Патріоти України. Портал зокрема пише: “Деякі корисні ідіоти, які рекомендують секуляризацію і розпусту на Заході, не тільки виступають за ідеологічну політкоректність, але і проповідують нові ідеології типу ґендеризм.
 Їм хотілося б, щоб Путін і Росія виступали на захист традиційних цінностей і були рятівниками нашої цивілізації. Це правда, що Європа занурюється в параною … Параноя жене параною. Спритність російської пропаганди полягає в поданні Росії, як захисника віри. Насправді ж Кремль підтримує “Православну церкву московського патріархату” і воює не тільки з католиками та греко-католиками, але і з православними автокефаліями. “Російська православна церква” завжди служить російській державі. Там немає ніякого поділу повноважень церкви і держави.
 Русифікація використовується проти завойованих народів. Тому відразу ж після здобуття Польщею незалежності в 1918 році була зруйнована російська церква, яка стояла в центрі Варшави” – пише видання. “У період Радянського Союзу на чолі “Православної церкви” стояли генерали КДБ. Вірні Богу православні священики були відправлені до концентраційних таборів. Старообрядці піддавалися переслідуванням, і греко-католицька літургія проводилася таємно. Церкви були перетворені не тільки в музеї атеїзму, але й у свинарники, іноді в склади. Під час революції божевільна російська мафія зносила церкви і мечеті.
 Більшовики і комуністи знали, що для того, щоб повністю поневолити людину, потрібно позбавити її віри в Бога. Коли це їм до кінця не вдалося, церквою стало керувати КДБ. Все було під його контролем. В даний час главою “Російської православної церкви” є Володимир Путін. Месіанізм московського патріархату насаджує думку, що у Росії є місія захищати християнство в усьому світі. Багато могли б спокуситися такою риторикою. Тим часом в окупованому Криму вже проявилися справжні російські порядки. Візу не продовжили настоятелю римо-католицької парафії в Сімферополі і черницям, змусивши їх виїхати з Криму. Віруючі домагалися повернення храму багато років. Влада автономії заважає жити не тільки католикам, але і татарам. Багато з них мають польське коріння. Тепер у приході тільки один священик. Це єдиний прихід у всьому Сімферополі.
 ФСБ стверджує, що все законно, тому що релігійні організації не мають правового статусу в Криму, тому вони не можуть запрошувати іноземців – у тому числі священиків і монахинь. Тому вони повинні виїхати з півострова! Більше 2000 релігійних громад подали заявки на реєстрацію. Її одержали тільки 11, але не одержала жодна з 9 католицьких парафій. Таким чином почалася релігійна війна, щоб залишилася тільки “Православна церква московського патріархату”, яка століттями проводить кремлівську політику. У Криму тривають переслідування не тільки християн, але і мусульман. Москва вже давно була готова захопити Крим. Деякий час тому в Криму з’явилися салафіти.
 Вони хотіли дати татарам релігійні основи виховання. Путін це використовував як аргумент для зовнішнього світу – “боротьба з мусульманським тероризмом”. Така риторика вже застосовується у війні з Чечнею … Мустафа Джемілєв, лідер татар і багаторічний політв’язень каже: “Ми були в підпорядкуванні Росії досить довго. Не треба забувати, що це означає. Ще царська влада в Криму у 1863 році знищувала татарську еліту, інтелігенцію, духовенство. Росія, а потім Радянський Союз створили такі умови, що багато хто з моїх співвітчизників вирішили емігрувати.
 Про депортацію в 1944 році цілого народу не можна забути. Це колективна історична пам’ять татар … ” – говорить Джемілєв. Росія як і раніше залишається тюрмою народів. Чеченський народ, який бажав незалежності був майже повністю знищений або змушений емігрувати. Сьогодні тим, хто хотів вижити довелося здатися кремлівському ставленику Кадирову. Тепер, прихильники нового уряду “Чеченської республіки” відправляються на Донбас боротися “за неньку Росію”. Путін визнає право своєї агентури на “незалежність” у зарубіжних країнах, потім ця агентура негайно просить Москву дозволу приєднатися до Росії. 
 Але він відмовляє у згоді на самовизначення народам, які не бажають перебувати в Російській імперії. Слова Джемілєва повинні бути попередженням для всіх поляків, які обмануті Росією і Путіним, попереджає польське видання. “Йде війна, розпочата Росією. Час пустувати корисним ідіотам закінчився. Усіх їх слід розглядати як п’яту колону Кремля – ​​ворогів свободи … і віри. Той, хто підтримує росіян – зрадник”. 



Джерело: http://patrioty.org.ua/