неділю, березня 29

У «ДНР» з’явився інтернаціональний підрозділ «АнтиНато» – «Індус» (ВІДЕО)


Один із бойовиків «Індус» із «сил ополчення» на Донбасі заявив про те, що по світу, зокрема і в «ДНР», діє інтернаціональний підрозділ «АнтиНато».  
За його словами, це угрупування їздить по всьому світу та воює з НАТО.
 Новину своїм читачам передає «Преса України». Зокрема, бойовик зазначає, що група з 20 чоловік з угрупування «АнтиНато» допомагала ополченцям «нести службу» на блокпостах. За його твердженням, серед них були німці, хорвати, французи, серби.
 Крім того, цей боєць раніше розповідав про танк-примару, що знаходиться на озброєнні у ЗСУ. Він також стверджував, що сили АТО використовують нову тактику. За його словами, танкісти «ДНР» не можуть зловити український «примарний танк», оскільки він переміщається дуже тихо і використовує нестандартну тактику ведення танкової війни. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військовослужбовці показали свою «іноземну новітню» техніку, якої так бояться «ополченці».
 Йдеться про танк «Чорна пантера». Також бійці сил АТО продемонстрували «іноземну» техніку, що «стріляє на 3 км», «натовського» пса-кіборга і печиво «Похід», завдяки якому вони утримують Широкине.



Джерело: http://uapress.info/uk/