понеділок, березня 30

Захарченко наказав терміново здати зброю


Глава терористичної ДНР Олександр Захарченко видав указ, яким постановив до 4 квітня здати зброю та боєприпаси. 
Про це повідомляє «Міністерство оборони ДНР», новину передає «Преса України».
 Лідер ДНР Олександр Захарченко вирішив підтримати правопорядок на території ДНР та наказав здати зброю. «До 4 квітня 2015 року всім особам, що не є співробітниками силових структур Донецької Народної Республіки, здати наявні у них озброєння і боєприпаси», - йдеться в указі.
 На «Міністра внутрішніх справ» ДНР покладено виконання заходів по затриманню, роззброєння та ізолювання осіб, які не виконують ці вимоги. «Особи, які не виконали в установлений термін вимоги по здачі зброї, будуть визнані учасниками бандформувань, щодо них проводиться роззброєння (ліквідація) за допомогою проведення спеціальних операцій і притягнення їх до кримінальн
ої відповідальності у відповідності з чинним законодавством ДНР», - наголошує Захарченко. Окрім того, глава ДНР закликав жителів надавати активну громадянську допомогу в інформуванні представників військової комендатури про факти порушення вимог Указу. Приймати озброєння і боєприпасів будуть органи військової комендатури.
 Нагадаємо, керівник донецьких терористів Захарченко днями видав розпорядження на дозвіл знищення більше тисячі гектарів лісу Амвросіївського лісництва, який повинен піти на місцеві шахти в якості кріплень.



Джерело: http://uapress.info/uk/