четвер, березня 19

ОК «Північ»: Бойовики ЛНР просуваються на підконтрольні ЗСУ території



У Луганській області терористи прорвались через Сіверський Донець та почали облаштовувати у Станиці Луганській блокпости.
 При цьому бойовики активно обстрілювали позиції ЗСУ із стрілецької зброї. Новину повідомляє «Преса України» посилаючись на повідомлення прес-служби оперативного командування «Північ».
 У оперативному штабі «Півночі» відзначають, що вчора по обіді, 18 березня, бойовики самопроголошеної ЛНР прорвались до Станиці Луганської. «18 березня, в населеному пункті Станиця Луганська бойовики "ЛНР" прорвалися через річку Сіверський Донець.
 По напівзруйнованому мосту, який перебував під контролем Збройних Сил України, бойовики пересікли річку. Відразу після прибуття на територію бойовики приступили до обладнання блокпоста. Військовослужбовців обстрілювали зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні. Нагадаємо, за оперативними даними групи «Інформаційний спротив» російсько-терористичні війська й надалі зосереджують свої сили в районі Станиці Луганської – Щастя.
 Перекидання сил та засобів противника відбувається окремими ротними тактичними групами через східні райони Луганської області.


 Джерело: http://uapress.info/uk/