четвер, березня 19

Французьке видання Charlie Hebdo опублікувало карикатури на Путіна


Відоме французьке сатиричне видання Charlie Hebdo у свіжому випуску присвятило цілий розворот для карикатур на президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Сторінки з карикатурами у четвер, 19 березня, на своїй сторінці в Facebook опублікував блогер Рустем Адагамов.
 "У свіжому номері Charlie Hebdo розворот про Путіна. Сцена потрійного злягання з Марін ле Пен і Депардьє, герб КДБ на хресті, спрут "Газпрому", а внизу трупи, що лежать у крові. 
 Тема "Усі люблять Путіна", - пише він. Так, у центрі сторінки красується м'язистий Путін з собором Василя Блаженного на голові. Поряд зображені хрест з емблемою ФСБ, а також "Газпром" у вигляді гігантського спрута. Внизу сторінки намальовані закривавлені тіла людей, чиї смерті пов'язують з політикою Кремля.
 Зазначимо, що російські ЗМІ про посиланням на матеріали розслідування про вбивство опозиціонера Бориса Нємцова у Москві
наприкінці лютого повідомляють, що політика могли вбити у зв'язку його з активною підтримкою публікацій карикатур на пророка Мухаммеда в журналі Charlie Hebdo. При цьому в СК РФ вважають, що імовірний виконавець вбивства Заур Дадаєв діяв на "замовлення" невстановлених осіб, які поділяли його релігійні погляди.
 Нагадаємо, 7 січня терористи в Парижі напали редакцію сатиричного тижневика Charlie Hebdo після публікацій карикатур на пророка Мухаммеда. Жертвами атаки стали 12 осіб.



Джерело: http://www.newsru.ua/