понеділок, липня 27

Кадирівці показали, як утримують українських полонених (ВІДЕО) 18+


Глибокі ями, які закривають наглухо залізними люками, антисанітарія і постійні знущання – ось з чим стикаються українські військові, яким не пощасливилося потрапити в полон до чеченських найманців на Донбасі.
 В мережі з’явилося відео з жахливими умовами утримання українських полонених в полоні в кадирівців. У жахливим бетонних підвалах полонені українські військові перебувають днями й ночами. Вийти звідти можна лише через дірку вгорі, яка закривається залізним люком. В підвалах повна антисанітарія, проте полонені змушені їсти і спати в таких умовах.


На відео один з полонених відповідає на питання бойовиків під тиском погроз побиття. Розповідає, що він з Києва і звати його Морський Віктор Миколайович, що він працював у типографії, але сім’ї поки немає. Кадирівці не забувають словесно знущатися з полонених: розповідають їм про те, як ґвалтуватимуть й четвертуватимуть їх. Все це обіцяють знімати на відео і відсилати бойовим побратимам полонених. При цьому в російських ЗМІ пропагується інформація про те, що на Донбасі повстали «шахтери й комбайнери», які покинули кайла й комбайни і взялися за кулемети й танки. 






 Джерело: http://uapress.info/uk/