понеділок, липня 27

На Закарпатті вантажівка з 35 людьми впала у прірву, є жертви


Одна людина загинула, ще 18 отримали травми в результаті падіння у прірву вантажівки у Свалявському районі Закарпатської області. Про це повідомили у прес-службі керівника області Геннадія Москаля.
 Згідно з повідомленням, вантажний автомобіль не був призначений для перевезення людей. «Близько 6-ї години 35 мешканців с.Березники та Керецьки Свалявського району виїхали для збору чорниці на гору Стій. Люди сиділи на дерев’яних лавочках у вантажному бортовому автомобілі «ГАЗ-66», що не призначений для перевезення пасажирів. При підйомі на полонину в урочищі «Граб» вантажівка заглухла, а потім перекинулася в провалля», - йдеться у повідомлення.


У результаті ДТП загинула 55-річна жінка, 16 пасажирів отримали травми різного ступеня важкості. «Водій (молодий хлопець, що керував вантажівкою за дорученням) у важкому стані. Поранених евакуювали з місця аварії з допомогою всюдиходів (до підніжжя гори виїхали більше 10 «швидких»), усі вони госпіталізовані», - розповіли в ОДА. Зазначається, що глава області Геннадій Москаль дав доручення забезпечити потерпілих максимальною медичною допомогою й детально розслідувати причини ДТП. Нагадаємо, на Полтавщині на 320 км автодороги Київ-Харків 26 липня близько 20:00 сталася автомобільна аварія за участю голови Конституційного Суду України Юрія Бауліна. 





 Джерело: http://uapress.info/uk/