понеділок, липня 27

Не щастить: В аеропорту Сімферополя загорівся літак


В авіакомпанії ситуацію із загорянням назвали “штатною” і компенсувати вартість квитків пасажирам відмовилися. В аеропорту Сімферополя загорівся літак. Про це повідомляють “Экономические известия“и.
 “Кілька пасажирів рейсу Сімферополь-Москва відмовилися летіти на літаку після того, як побачили, що з його хвостової частини вириваються язики полум’я і валить сильний дим. За словами пасажирів, незабаром до літака під’їхала пожежна машина, і вогонь загасили.


Після цього представники авіакомпанії запропонували пасажирам летіти на цьому ж літаку. 30 осіб відмовилися підніматися на борт після побаченого, тоді перевізник їм повідомив, що компенсувати гроші за квитки не буде”, – йдеться в повідомленні. Представник авіакомпанії Red Wings в аеропорту Сімферополя Дмитро Уріс назвав пожежу в літаку штатною ситуацією. “Компенсувати нічого не будемо, тому що рейс виконується. Дим йшов, але літак не горів. Я вважаю, що все нормально”, – заявив він. Пізніше авіакомпанія визнала, що загоряння в хвостовій частині літака дійсно відбулося. 






Джерело: http://patrioty.org.ua/