четвер, липня 23

Група бійців АТО потрапила в засідку диверсантів


Терористи продовжують робити свою чорну справу, але наші військові гідно дають ним відсіч. Бойовики протягом четверга більше 40 разів обстріляли українські позиції в зоні проведення антитерористичної операції, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр АТО на сторінці у Фейсбуці.
 «Ситуація на донецькому і луганському напрямках напружена, але під контролем сил АТО. Протягом 23 липня російсько-терористичні війська здійснили понад 40 обстрілів наших позицій», – йдеться в оперативному зведенні станом на вечір четверга. Зокрема, з 120-мм мінометів обстріляні території поблизу н.п. Розсадження, Лозове, Опитне, Авдіївка.


У прес-центрі АТО також повідомили, що о 08.30 група військовослужбовців сил АТО потрапила в засідку диверсійно-розвідувальної групи в районі н.п. Сизе. Бойовики вели обстріл з РПГ і стрілецької зброї. Українські військові прийняли бій і дали гідну відсіч ворогу. У той же час тривають посилені обстріли зі стрілецької зброї та 82-мм мінометів позицій українських військ у районах н.п. Мар’їнка та Опитне, поблизу Донецька. Бойовики також ведуть обстріли сил АТО в районах н.п. Піски, Трьохізбенка, Красногорівка, Станиця Луганська, поблизу Донецького аеропорту. «Українські воїни мужньо і надійно утримують оборонні рубежі», – підкреслюють у прес-центрі АТО. 





Джерело: http://patrioty.org.ua/