пʼятницю, липня 24

Мама, муж и я – вся сепарская семья: історія однієї ватної родини, що полюбляє постити у ВК


Зараз сепаратисти розчаровуються у діях їхнього улюбленого Путіна, але це не означає, нібито вони кинуть свої звички зовсім. Наразі вони намагаються перефарбуватися під українських патріотів, які також є на Донбасі, але чи дійсно вони зможуть бути насправді такими, як вони?
 Блогер вирішив показати родину “адептів “русского мира” та трохи розповісти про їхнє насичене життя, передають Патріоти України з посиланням на vdmironov.livejournal.com. Начебто нічого такого – мама з донькою культурно відпочивають. Але дещо на цьому знімку привернуло мою увагу і я вирішив познайомитися ближче з цими людьми.

Отже, справа Колесникова Наталя – бойовик НВФ “Спарта”, санінструктор. Після весілля і народження дитини – відійшла від справ, але дуже “сумує за тими часами”. Зліва мама Наталі, Колесникова Тетяна – учасник антиукраїнських мітингів на Донбасі. Правда, останнім часом, вона стихла і навіть захистила диплом в ДонНТУ, за темою “Квазірелігійна символіка Третього рейху в сучасній масовій культурі”. Але ж цікавилася релігією, православ’ям, іконописом та реставрацією ікон, брала участь в реставрації храму, вела групу в ВК і блог, присвячений християнському богослов’ю.
 Правда, як вона пише, блог довелося тимчасово переробити під завдання більш нагальні, щоб поширювати важливу інформацію. Є ще чоловік Наталії – Просолов Владислав бойовик з “Спарти”. Розшукується за ст.260 ч.5 КК України (Участь у незаконних збройних формуваннях з нападом на підприємства, установи, організації або на громадян, що спричинили загибель людей чи інші тяжкі наслідки). У групі підтримки виступає бабуля-божий одуванчик. Їй просто дали потривати автомат. І братик – молода зміна. Є ще один, поки невпізнаний родич. Ось він службовець в українській армії (у центрі перед прапором), а ось він вже – “русский патриот”.
















Джерело: http://patrioty.org.ua/