понеділок, липня 27

Росія вкрала у України унікальну військову розробку


Російські військові, які воюють у складі терористичних банд Донбасу, пограбували донецьке підприємство "Топаз" на кілька десятків мільйонів гривень, крім того найманці вивезли в Росію унікальні військові розробки України.
 Про це під час свого інтерв'ю заявив директор заводу Юрій Рябкін, новину передає "Преса України". "На заводі знаходився вже готовий для Міністерства оборони новий розроблений нами комплекс під назвою "Мандат" (комплексів радіоелектронної боротьби - Ред.). Щоб ви собі уявляли – це сім Кразів з кунгами, набитих радіоелектронікою. Цей комплекс уже був оцінений, з Міноборони були узгоджені ціни.


Передбачалася його теж вивести літаками. Не відбулося. Натомість прийшли автоматники, зламали замки і цей комплекс викрали, - сказав він. Крім того Рябкін зазначив, що дана крадіжка російських найманців нанесла велику втрату для Міністерства оборони України. Також в результаті крадіжки обладнання, завод не зміг отримати грошей від Міноборони, співробітники втратили зарплату за 6 місяців. "За комплекс завод тоді повинен був отримати 77 млн гривень, з яких 25 мільйонів повинні були покрити борги по зарплаті. Цього не сталося, і я залишився в боргах", - повідомив Рябкін. 





Джерело: http://uapress.info/uk/