четвер, липня 23

“Мы победим”: Спікер Держдуми РФ пригрозив Україні


Політик впевнений, що Росія здатна перемогти Україну максимум через 3-5 днів. У разі прямого збройного протистояння Україна не витримає натиску Росії і буде переможеною.
 Про це заявив спікер Держдуми РФ Сергій Наришкін на зустрічі з французькими парламентаріями, інформують Патріоти України з посиланням на РИА Новости. “Ситуація на Україні, звичайно, далека від того, щоб її називати стабільною. І хотів би в черговий раз підкреслити, що Росія не є стороною конфлікту на Україні, в Донбасі. Російських військових підрозділів на території Донбасу немає, як про це багато разів і з маніакальною наполегливістю продовжують бубоніти київські правителі” – запевнив французів Наришкін.


“Якщо яка-небудь держава теоретично з населенням 40 мільйонів осіб із збанкрутілою економікою, розваленою армією, з корумпованим керівництвом і держава, яка перебуває у стані глибокої соціально-політичної кризи, наважиться вести військові дії проти Росії, то це може тривати три, чотири, максимум п’ять днів…”, – сказав спікер Держдуми. Нагадаємо, раніше Фінляндія прийняла рішення не видавати Наришкіну дозвіл на в’їзд в країну для участі в сесії Парламентської асамблеї (ПА) Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) 5-9 липня. Це рішення пояснили тим, що він знаходиться в списку санкцій ЄС. 






Джерело: http://patrioty.org.ua/