понеділок, липня 27

СБУ затримала вантажівку із запчастинами для бронетехніки терористів (ФОТО)


Співробітники Служби безпеки України затримали вантажівку із запчастинами для бронетехніки терористів та медикаментами, яка прямувала на окуповані території Донбасу.
 «Під час огляду мікроавтобуса на блокпості «Зайцево-Кодима» (Донецька область) співробітники СБ України спільно з військовослужбовцями ЗСУ серед задекларованого товару (художня література, газети) виявили запчастини для ремонту бронетехніки та медикаменти тактичної групи. Легалізовані матеріали передано до військової прокуратури для прийняття процесуального рішення», - повідомили у відомстві.


Також бійці АТО виявили в автомобілі «Газель» 3,5 тонни цукру у районі селища Золоте-4. Водій автомобіля розповів, що прямував на тимчасово окуповану територію Луганської області. Раніше ми повідомляли, що мешканці населеного пункту Волноваха вирішили підзаробити на доставці двох тонн курятини на окуповану територію. Продукція мала запах і вигляд «сумнівної якості».
 Нагадаємо, що на Луганщині із зони проведення АТО намагалися незаконно вивести бронетранспортер, але співробітники зведеного загону міліції ГУМВС України затримали зловмисника. Зловмисник повинен був виручити хороші гроші за продаж БТР.









 Джерело: http://uapress.info/uk/