четвер, липня 23

У РФ створили нову надпотужну зброю


У Росії створили гіперзвуковий літальний апарат, якому під силу здолати будь-яку перспективну силу ПРО. Відповідну інформацію надають ЗМІ з власним джерелом у Міністерстві оборони РФ, новину повідомляє «Преса України».
 Відомо, що даний апарат має позначення «об’єкт 4202» і протягом останніх 10 років проходив різноманітні випробування. Його запуски здійснювали з космодрому Байконур і району розташування Домбаровського ракетного з’єднання.


Джерело також зазначило, що «об’єкт 4202» може на гіперзвуковій швидкості маневрувати по вертикальній і горизонтальній площинах. У разі, якщо його приймуть на озброєння, то це дасть шанс нівелювати систему протиракетної оборони США і зробить її просто безглуздою. Також співрозмовник агентства розповів, що вищезгаданий об’єкт – це давня розробка, яка наразі розглядається як проміжна на шляху відкриття бойового блоку для важких міжконтинентальних балістичних ракет. Нагадуємо, що у Сполучений Штатах Америки експерти «Атлантичної ради» довели, що Російська Федерація постійно постачає бойовикам на Донбасі зброю та військову техніку від російської сторони.





 Джерело: http://uapress.info/uk/