середу, липня 22

У Криму все погано: там знову заговорили про диверсантів з «Правого сектору»


Представники російських окупантів в Кримському півострові, бачачи, що черговий туристичний сезон фактично провалено і що економічна ситуація у всій Російській Федерації явно бажає бути кращою, вирішили запустити стару, але поки дієву «платівку» про диверсійно-розвідувальні групи відомого «Правого Сектора», які «тільки і чекають команди» вирушити в Крим для своїх «чорних» справ. 
 А заговорив сьогодні в окупованому Криму про «полчища» «правосєків», які готові ринутися в Кримський півострів, якийсь Бобровський, який в російських окупантів займає досить впливову посаду «заступника повноважного представника президента» Путіна в «республіці Крим».

«На Україні йде формування диверсійно-терористичних груп з військових, які проходили раніше службу в Криму, для дестабілізації обстановки на півострові», - розповів місцевим журналістам сьогодні Бобровський. «Поки суспільно-політична ситуація на півострові залишається стабільною, але не варто забувати, що українська сторона всіляко демонструє бажання повернути Крим з допомогою діяльності націоналістичних сил, таких як «Правий сектор», «Тризуб», «Воїни Нарнії» та інших», - повідомив представник Путіна в Криму Бобровський..
 Російський союз туріндустрії сьогодні розповсюдив досить цікаві цифри, що пов'язані з кількістю відпочиваючих росіян в окупованому Російською Федерацією Кримському півострові. Виявилося, що кількість російських туристів, які вирішили відпочити в Криму в 2015 році, за даними Ростуріндустрії, виявилося на 70-80% відсотків більше, ніж за той же період в 2014 році, який тоді був оцінений цією організацією як «провальним». Ці цифри Ростуріндустрії викликають вельми обгрунтовані сумніви, оскільки вона паралельно назвала зростання кількості туристів у Криму в 2015 році порівняно з «українським», 2013 роком – на 15-20%. 
 «Те, що люди можуть без проблем дістатися до місця відпочинку, вирішило долю сезону. Туроператори кажуть в середньому про 15-20% приросту потоку. При цьому порівнюють вони з докризовим 2013 роком, а по відношенню до провального 2014 році зростання становить 70-80%. Глибина продажів у деяких туроператорів досягає жовтня, компанії збільшують квоти місць в популярних готелях, відпочинок в Криму дуже швидко розкуповується», - розповіла російським журналістам представник Ростуріндустрії якась Тюріна.


Також Тюріна зазначила, що потік українських туристів знизився до практично до нуля. Однак російські туроператори вважають, що «російський турпотік цілком здатний компенсувати цю втрату - за деякими прогнозами, вже в наступному році». Зазначимо, що до окупації Російською Федерацією Кримського півострова він приймав близько 6 млн туристів у рік, а, власне, громадян РФ серед них було за різними оцінками від 30 до 35%. 






 Джерело: http://uapress.info/uk/