понеділок, липня 27

Розвідка США розказала, чим закінчиться конфлікт між ПС і Порошенком


Протистояння носить, швидше, символічне значення, а не реальну фізичну загрозу. Протести “Правого сектора” проти української влади, зокрема, Президента України Петра Порошенка, і заклики провести референдум про довіру до керівництва країни зараз представляють скоріше символічну загрозу для нього.
 У той же час подальший розвиток конфлікту буде залежати від ряду факторів. Про це йдеться у звіті американської приватної розвідувально-аналітичної компанії Stratfor, повідомляють Патріоти України з посиланням на Апостроф. “Прямий виклик “Правого сектора” уряду має, швидше, символічне значення, ніж несе фізичну загрозу.


Українська влада виявилася затиснута між проросійськими терористами, з одного боку, і бійцями націоналістичних груп – з іншого. Поряд з тим, що Росія тисне на Київ, щоб надати сепаратистським регіонам більше поступок, “Правий сектор” закликає до відмови від Мінського процесу та введення військового стану на Донбасі, що чинить додатковий тиск на Київ”, – звернули увагу експерти. Крім того, вони назвали чинники, від яких залежатиме розвиток ситуації навколо конфлікту.
 Серед них – кількість людей, яких “Правий сектор” може організувати для того, щоб брати участь в ініційованому ним референдумі, заходи, які український уряд стане вживати відносно організації, а також статус добровольчих батальйонів “Правого сектора”, які в даний час знаходяться на передовій, беручи участь в конфлікті на сході України. Відзначається також, що політична позиція Росії щодо “Правого сектора” і їх потенційні зв’язки, найімовірніше, негласні або опосередковані. 





Джерело: http://patrioty.org.ua/