понеділок, липня 27

Наболіло: Українська співачка обізвала Путіна с*кою і накинулась на кримчан


Однак, за чутками, на окупованому півострові досі живе мати і донька співачки. Українська співачка Катя Бужинська назвала президента Росії Володимира Путіна «с*кою», а мешканців Криму, які підтримали окупаційні війська РФ, – «продажними тварюками».
 Артистка стурбована умовами, в яких живуть кримчани: з одного боку блокада, з іншого – російський тиск і пропаганда. Про це зірка написала в соцмережі, повідомляють Патріоти України. «Крим стає «блокадним». Ні виїхати, ні в’їхати. Відключення світла і води. У найближчому майбутньому – відсутність продуктів. Українці, які зараз проживають у Криму і в страшному сні не могли собі такого уявити.


Крім того, політичний тиск Росії і шалена пропаганда. Путін – с*ка. Ти – мій особистий ворог», – заявила Бужинська. Вона стверджує, що для неї Крим завжди буде частиною України. У той же час деякі джерела повідомляють, що на окупованому півострові досі живуть мати і дочка співачки. «Навіть незважаючи на те, що українців звідти виживають, м’яко кажучи. А ті продажні тварюки, які сильно хотіли жити в російському Криму – отримали? Щасливі? Вас розвели, як дурнів. Наболіло…», – додала виконавиця.





 Джерело: http://patrioty.org.ua/