понеділок, липня 27

Депардьє похвалив Лукашенка і посміявся з Олланда


Відомий французький актор і громадянин Росії Жерар Депардьє вважає, що президент Білорусі Олександр Лукашенко – видатний діяч. Артист заявив, що проведення переговорів з врегулювання ситуації на Донбасі в Мінську – це честь і заслуга Лукашенка.
 Депардьє не розуміє, чому на Заході так не люблять білоруського лідера. Водночас переговори «нормандської четвірки» у Мінську відбулися саме завдяки особистості Лукашенка, переконаний актор. За його словами, це честь, що мирні домовленості були підписані у столиці Білорусі. «Це означає, що ваш президент Олександр Лукашенко — видатний президент», — зазначив Депардьє, перебуваючи в Білорусі.


Крім того, він розкритикував президента Франції Франсуа Олланда і стан справ на своїй батьківщині. «Я все бачив. Президент Олланд, коли приїхав сюди з пані Меркель, він говорив: «Коли будемо їсти? Коли будемо їсти. Ось це сучасна Франція. Це дивно. Насправді, це правда, просто про це ніхто не говорить», - додав актор. Нагадаємо, Жерар Депардьє, який дуже симпатизує російському президентові Путіну, опинився у «чорному списку» українського Міністерства культури. У цьому списку 600 іноземних діячів культури, які в Україні стали персоною нон-грата.




 Джерело: http://uapress.info/uk/