четвер, липня 23

До виборів: Коломойський розказав, про що поговорив з Порошенком


Екс-голова Дніпропетровської області зустрівся з президентом у вівторок, 21 липня. Відбулася зустріч Порошенка і Коломойського. Зокрема, співрозмовники обговорили ситуацію в країні, зупинилися на виборах у 205 окрузі в Чернігові, а також про події в Закарпатті.
 Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на The Insider. “Зустрічався з президентом Петром Порошенком. Обговорювали, яка ситуація в країні.

У тому числі і обговорювали вибори до Верховної ради одного депутата, які відбудуться в Чернігові”, – повідомив Коломойський. У контексті Чернігова співрозмовники висловили стурбованість ситуацією, що там склалася. “Він висловлював свою заклопотаність, я теж висловлював свою стурбованість. Кожен стурбований чимось своїм. Якщо мене запрошують на зустріч, то я приходжу. Я не можу виявляти ініціативу, він же президент”, – зазначив екс-глава ОДА. Обговорюючи ситуацію з “Правим сектором” сторони зійшлися, що це “не дуже добре”.
 При цьому, Коломойський зазначив, що в суспільстві назріває соціальний протест через погіршення добробуту громадян. “Президент вважає, що це не дуже гарна тема (мітинг ПС, – ред.). Коли є зовнішній ворог, ці внутрішні проблеми не дуже добре. Я теж сказав, що коли є зовнішній ворог, то бучу піднімати не потрібно. Але вона ж постає не на рівному місці. Коли одні воюють, то інші займаються справами. Це не нормально. Шириться соціальний протест, тому що йде зубожіння населення. Люди не від хорошого життя стоять по десять годин за гречкою. І таких людей більше, тому нарікати на дзеркало немає сенсу”, – заявив бізнесмен.







Джерело: http://patrioty.org.ua/