неділю, липня 26

Дивись, що воно верзе: Тіматі назвав Саакашвілі злодієм і порівняв його з Януковичем


Російський репер Тіматі прокоментував послання в Фейсбук голови Одеської ОДА, в якому Саакашвілі порадив українським прикордонникам не пускати до Одеси співака, що підтримав анексію Криму.
 За словами Тіматі, він не даватиме концерт в Одеському клубі “Ібіца”, “щоб не радувати Саакашвілі зайвим приводом для провокацій”, цитують Патріоти України. Зокрема репер вприснув отрути, заявивши, що “не варто сприймати всерйоз політика, котрий обікрав власну країну, що знаходить у міжнародному розшуку, будучи вигнаним власним народом”.


Крім того, антиукраїнський співак заявляє, що “Саакашвілі не варто навіть в контексті бути згаданим, поряд з такими, як Путін чи Кадиров”. Раніше, глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі розмістив на своїй сторінці в Фейсбук пост, в якому він настійно рекомендував власникам клубу “Ібіца” скасувати концерт запланований на 21 серпня. Пізніше, керівництво клубу з розумінням поставилося до слів Саакашвілі і скасував концерт Тіматі, що і розізлило заїзного співуна, палкого прихильника Путінга та Кадирова. Нагадаємо, що в жовтні 2014 Тіматі порівняв Україну з молодшим братом Росії, який почав пити і вживати наркотики. 







Джерело: http://patrioty.org.ua/