пʼятницю, липня 24

Путін висунув Україні вимоги по Широкіно


Вимоги знову на обговоренні. Під час переговорів лідерів нормандської четвірки президент Росії Володимир Путін зажадав виведення українських сил з-під Широкино “як жест доброї волі”.
 Як говориться в повідомленні прес-служби Кремля, Путін заявив, що бойовики вже зробили аналогічний крок, передають Патріоти України. “Президент Росії закликав українську сторону чітко слідувати букві і духу мінського Комплексу заходів. Зокрема, узгодити з “ДНР” та “ЛНР” і ввести в дію на постійній основі законодавче оформлення особливого статусу відповідних регіонів і закон про амністію, а також визначити модальності та порядок проведення місцевих виборів”, – йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, у четвер, 23 липня, президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову в “нормандському форматі” з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель, президентом Франції Франсуа Олландом і Путіним. Також Путін терміново скликав Раду безпеки після телефонної розмови в “нормандському форматі” з лідерами України, Німеччини та Франції.





 Джерело: http://patrioty.org.ua/