середу, серпня 5

Росія готова піти з Донбасу в обмін на визнання Криму - дипломат


Російське керівництво чудово розуміє, що війська РФ повинні як можна швидше покинути окуповані території Донбасу, і активно шукає вихід з даної ситуації. Про це у себе в блозі написав український дипломат Богдан Яременко.
 Дипломат стверджує, що Кремль намагається обміняти виведення своїх військ з території України, і завершення гарячої фази війни, на міжнародне визнання Криму як частину Росії. "Корисні ідіоти Кремля з числа політиків з різних країн будуть грати і вже відіграють важливу роль в цьому процесі. Україна повинна скористатися цією активністю Москви для того, щоб привчити весь світ, що будь-які контакти з Кримом є небажаними", - зазначив Яременко.


Зокрема, на всі візити в окупованих Крим, офіційний Київ повинен давати жорстку і максимально поширену реакцію, протести, заяви, заборона на в'їзд під загрозою кримінальної відповідальності і так далі. "А в перелік помилок МЗС України слід віднести той факт, що з травня 2014 року українська дипломатія "забувала" вести переговори про Крим, погодившись на нав'язаний Росією підхід обговорювати виключно ситуацію на Донбасі", — сказав він. 





Джерело: http://uapress.info/uk/