четвер, вересня 3

Гучна крадіжка: На Львівщині чоловіки хотіли здати на металобрухт військове майно на $215 тис.

Злодіями виявилися місцеві мешканці одного з сіл Яворівського району, де розміщений відомий Яворівський полігон. Двоє чоловіків викрали військове майно з Яворівського полігону і мали намір здати викрадене у пункт прийому металобрухту. 

Про це інформує прес-служба ГУМВС України у Львівській області, повідомляють Патріоти України. “У Яворівський райвідділ міліції 2 вересня звернувся курсовий офіцер Навчально-тренувального центру на Яворівському військовому полігоні. Чоловік повідомив, що з території полігону викрадено військове майно вартістю близько 215 тисяч доларів США”, – йдеться у повідомленні.

У той самий день працівники міліції встановили осіб, причетних до крадіжки. “Це 27- та 37–річний мешканці одного з сіл району, один із них раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. На запитання, для чого вони викрали це обладнання, відповіли, що мали намір здати його у пункт прийому металобрухту. Викрадене військове майно працівники райвідділу у зловмисників вилучили”, – розповів начальник обласної  міліції Дмитро Загарія.






Джерело: http://patrioty.org.ua/