суботу, жовтня 24

На Донбас прибули 100 бійців і 5 танків «Правого сектора» - «міноборони» «ДНР»

У військовому керівництві терористичної «донецької народної республіки» сьогодні, 24 жовтня 2015 року, заявили, що до лінії розмежування між Збройними силами України та проросійських бойовиків «днр» прибуло близько сотні озброєних бійців «Правого сектора», а також 5 танків з символікою цієї української політичної сили.


Про таку новину повідомляє «Преса України».


А розповів про те, що «Правий сектор» направив в Донецьку область своїх озброєних бійців і важку військову техніку, сьогодні якийсь Басурін, який у військовому «відомстві» бойовиків «днр» займає посаду «заступника командувача корпусом міноборони».

«Хотілося б відзначити активізацію діяльності націоналістичних батальйонів вздовж всієї лінії зіткнення. Так, н. п. Верхнєтроїцьке в районі залізничного переїзду помічено зосередження особового складу «Правого сектора» у кількості до 100 осіб», - розповів цей представник бойовиків «днр».

Також Басурін повідомив про танки «Правого сектора», які теж нібито були помічені близько лінії розмежування.

«...В районі Новоселівка Друга (населений пункт в 20 км від Тельманове – «Преса України) зафіксовано прибуття 5 танків з прапорами вищезгаданої організації», - повідомив сьогодні Басурін.


Нагадаємо читачам «Преси України», що процес повернення бойовиків терористичної «донецької народної республіки» до мирного українського життя триває: сьогодні стало відомо про те, що ще два таких обдурених російською телепропагандою учасника незаконних збройних формувань на Донеччині здалися СБУ і мають намір отримати амністію.

А розповіла про повернення до мирного життя ще двох розчарованих бойовиків «днр» прес-служба Служби безпеки України.




Джерело: http://uapress.info/uk/