пʼятницю, жовтня 23

Артемівськ покидають місцеві жителі: 3 тисячі автомобілів вже перетнули місцеве КПВВ

Голова Артемівська, Донецької області, Олексій Рева повідомив про такий собі «соціальних вибух». За останню добу на місцевому контрольно-пропускному пункті фіксувались величезні черги.

 Люди, поки з не відомих причин, покидають населений пункт.


Новину передає «Преса України».


На контрольному пункті в'їзду-виїзду (КПВВ) Артемівська (Донецька область) накопичуються великі черги бажаючих виїхати з окупованої території, повідомив Рева.

Стало відомо про те, що в середу, 21 жовтня, пункт пропуску перетнули 700 одиниць транспорту, а у четвер, 22 жовтня, - 1900. 

«В середу ми 350 осіб залишили і не вивезли. Не зрозумію, чому там такий ажіотаж. Там готується соціальний вибух», - зазанчив Рева.

Станом на 14 годину за київським часом на Артемівському напрямку гігантська чергу в бік Артемівська, повідомляють активісти групи «Донбас SOS».
«Близько 200 машин ночувало близько блокпоста, рух дуже слабке - всього 200 метрів на годину. Велика кількість людей в пішохідній черги. У бік Донецька рух непоганий», - йдеться у повідомленні групи.


Нагадаємо, напередодні ввечері, 22 жовтня, голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що черги на КПВВ в напрямку Майорска будуть ліквідовані.




Джерело: http://uapress.info/uk/