четвер, жовтня 22

Через 5 років Путін почне нову бійню на Донбасі - журналіст

Якщо у Кремля провалиться його план в Сирії, то на Донбасі знову почнеться війна, станеться це приблизно через 5 років.



Таку думку висловив російський військових журналіст Аркадій Бабченко, новину передає "Преса України".


Він зазначив, що в даний час війна на Донбасі швидше за все закінчилася, будуть тільки рідкісні провокації та інше, але Росія буде вести постійну війну поки при владі залишатиметься нинішній президент Володимир Путін.

Бабченко стверджує, що у Путіна просто не залишилося ніяких інструментів, щоб заслужити довіру народу, саме тому якщо війна в Сирії не вийде, вона знову повернеться в Донецьку і Луганську області.

Крім того журналіст зазначив, що ситуація на Донбасі і в Чечні після першої війни розвивається по різних напрямках, але це не означає, що Путін не почне нову бійню через 5 років.

Також Бабченко зазначив, що Україна повинна використовувати час для посилення власної обороноздатності, щоб у необхідний момент захищати територіальну цілісність до кінця. У теж час війни, які веде Путін, можуть остаточно угробити російську економіку якщо ціна на нафту знову не виросте.


"Війна буде закінчена лише тоді, коли на кордоні, на пунктах пропуску, буде майоріти український прапор", — заявив журналіст.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що терористи не відводять важке озброєння від лінії розмежування, а ховають його в ангарі біля Новоазовська.




Джерело: http://uapress.info/uk/