вівторок, жовтня 20

66-річну жительку Рівного облили кислотою з політичних мотивів (ФОТО)

66-річну рівнянку Анну Іванову, яка є кандидатом в депутати Рівненської обласної ради, облили кислотою прямо в її помешканні. Інцидент трапився у вівторок, 20 жовтня.



Про це повідомили в прес-службі УМВС України в Рівненській області. Новину передає «Преса України».


Як розповіла сама потерпіла, в її двері постукав невідомий чоловік і поцікавився чи вона проживає за цією адресою. Не передбачаючи нічого поганого, пенсіонерка відчинила двері і в цей момент їй в обличчя вилили кислоту.


«20 жовтня близько 17-ї години на спецлінію 102 надійшло повідомлення від 66-річної рівнянки, що за місцем проживання невідома особа облила її окропом», - повідомили у прес-службі.


Сама пані Іванова переконана, що на такий жорстокий вчинок могли піти її опоненти. До речі на їх адресу вона висловилася досить критично і різко.


Нагадаємо, У Львові народного депутата від Опозиційного блоку Ігоря Шурму облили свинячою кров'ю після прес-конференції з нагоди відкриття його громадської приймальні в місті. Двоє представників громадської організації Правий сектор Захід облили з пластикових пляшок політика після того, як той вийшов на вулицю. Молоді люди також вигукували  «Прийомним Опозиційного блоку у Львові не бути, їдьте в ДНР!» і  «Опозиційний блок вбиває українців!».



Джерело: http://uapress.info/uk/