понеділок, жовтня 26

Радницю Саакашвілі вигнали з дільниці в Одесі

Тимчасова виборча комісія 286 ділянки Одеси змусила радницю голови обласної адміністрації Марію Гайдар покинути приміщення ТВК. Гайдар нібито заважала при підрахунку голосів.



Вона спробувала пояснити ситуацію у соцмережі, передає новину «Преса України».


«Щойно члени комісії на 286 ділянці, де я була присутня при підрахунку голосів, проголосували за те, що я повинна покинути дільницю і не заважати виборчому процесу. А все почалося з того, що наші спостерігачі вказали на розбіжність у цифрах проголосували - різниця між реальною кількістю і тим, що намальовано в бюлетенях, - близько ста. Інших спостерігачів і членів комісії від демократичних сил такі порушення, як виявилося, не бентежать», - розповіла радниця Саакашвілі.

Гайдар повідомила, що написала заяву про порушення в Приморському райвідділі УМВС. Також вона пообіцяла викласти відео й фото інциденту в Мережі.


За даними екзи-полів, на виборах міського голови Одеси інший радник Саакашвілі Олександр Боровик (висуванець «БПП») набрав близько 30% голосів одеситів, а його суперник – нинішній мер Геннадій Труханов – близько 48%.



Джерело: http://uapress.info/uk/