неділю, жовтня 25

Бойовики «ДНР» обстріляли позицій ЗСУ – штаб АТО

На Донбасі 24 жовтня знову стало неспокійно, після того, як бойовики відновили обстріли позицій Збройних сил України. Про це повідомив прес-центр штабу АТО, додавши, що вогонь вівся зі стрілецької зброї та гранатометів.



Новину передає «Преса України», посилаючись повідомлення у соцмережах прес-центру штабу АТО.


В інформаційному повідомленні штабу йдеться, що починаючи з 16:45 і до 17:07 терористи з району Путилівського лісу обстрілювали позиції ЗСУ південніше від Авдіївки. Вогонь бойовики вели зі стрілецької зброї та гранатометів. Як йдеться в повідомленні, про цей факт повідомлено представникам місії ОБСЄ. Вогонь у відповідь українські військові не відкривали.

А ось, Донецьке агентство новин з посиланням на нібито місцевих жителів повідомляє, що по селу Спартак в Ясинуватському районі українські військові з 15.00 ведуть вогонь з мінометів і кулеметів.

Нагадаємо, раніше «Преса України» повідомляла, що в районі Донецького аеропорту снайпер бойовиків «ДНР» обстріляв позиції українських військових. Про що повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, який також додав, що в районі населеного пункту Опитне і ДАП велася одиночна стрільба по передових позиціях сил АТО, в останньому випадку працював снайпер.


В районі Мар'їнки, південніше Авдіївки, а також в районі населеного пункту Гранітне зафіксовані поодинокі постріли зі стрілецького зброї по українських позиціях.


Джерело: http://uapress.info/uk/