четвер, жовтня 22

Терорист Захарченко злякався повстання у «ДНР» та переїхав у новий «секретний кабінет» - джерело

Лідер самопроголошеної  «ДНР» Олександр Захарченко змінив адресу власної «приймальні» - переїхав у новий кабінет.

Це будівля адміністрації Донецької залізниці, яка знаходиться на вулиці Артема в окупованому обласному центрі. Про це повідомив журналіст Олексій Мацука.


Новину передає «Преса України».

Мацука припускає, що таким чином Захарченко вирішив перестрахуватись на випадок бунту серед громадян «народної республіки».

Журналіст  має власну думку з цього приводу: «У будівлі є бомбосховище і підземні проходи на 1 квартал - ідеальне місце захисту від своїх же громадян на випадок повстання. А ви говорите вони нас журналістів не бояться». 

Журналіст більш детально розповів про те, що адреса нової «приймальні» Захарченка поки нікому не відома. Переїхав терорист туди нещодавно, громадян не приймає, в’їзд на територію адмінбудівлі загорожений. 

«Захарченко змінив адресу свого кабінету після нашої публікації про місця його перебування. Тепер його кабінет в будівлі дон Ж/Д. Поставили КПП на Артема http://pravda.dn.ua/details/255128/ Потрапити до «Президента» на прийом можна - у нього немає прийомних днів. Вхід «президента» - з двору. Бойовики ж входять з Артема, аби машин по проспекту не було», - зазначає Мацука.


Нагадаємо, ввечері 21 жовтня стало відомо про те, що зник отаман терористичного утворення Ігор Плотницький. За не перевіреними даними, він знаходиться в Москві. Це сталося на четвертий день путчу, 21 жовтня, в так званій «Луганської народній республіці». У той же час опечатані всі незаконно експропрійовані лідером терористів «ЛНР» так звані «Народні» супермаркети.



Джерело: http://uapress.info/uk/