понеділок, жовтня 26

Плотницький відмовився проводити вибори у «ЛНР» за законами України

Лідер проросійських терористів так званої "ЛНР" Ігор Плотницький зазначив, що відмовляється проводити вибори на підконтрольних йому територіях згідно із законами України, як цього вимагають Мінські домовленості.



Про це йдеться у заяві ватажка самопроголошеної "ЛНР" за підсумками місцевих виборів в Україні. Новину передає "Преса України". 


На думку Плотницького, місцеві вибори в України відбулися з грубими порушеннями  демократичних процедур та стандартів ОБСЄ.

"Мінські угоди вимагають проведення виборів у Луганській і Донецькій народних республіках за стандартами ОБСЄ за законом України. Ми бачимо, що Україна не вміє або не хоче слідувати стандартам ОБСЄ на власній території. Тому нічого їм робити і на наших майбутніх виборах. Ми проведемо їх самі за стандартами ОБСЄ і при спостереженні БДІПЛ. І виборчий закон для України самі напишемо", - наголосив він.


Нагадаємо, раніше повідомлялось, 21 вересня ватажок так званої «ЛНР» Ігор Плотницький підписав «указ» про проведення перших виборів у республіці.



Джерело: http://uapress.info/uk/