четвер, жовтня 22

Чому журналісти не уточнили у Тихонової, чи дійсно вона дочка Путіна (ФОТО)


Після виходу першого інтерв'ю, як припускають, дочки російського президента Катерини Тихонової, у багатьох виникло питання: чому журналісти не уточнили у неї, чи дійсно вона дочка Путіна.




Про це пише російське видання «Медуза», яке розміщене на території Латвії, новину передає «Преса України».


Як пише видання, перед початком інтерв'ю, яке Катерина Тихонова погодилася дати московському «Інтерфаксу», вона заявила тільки одну тему для бесіди – це питання, пов'язані з МДУ і діяльністю «Інопрактики». При цьому весь процес спілкування повинен був відбуватися без фотозйомки. Про це повідомив у соцмережі співробітник видання Юрій Погорілий. Таким чином, всі питання особистого характеру: про сім'ю і близьких залишилися не доступні для преси.


Цікаво, що після появи в ЗМІ повідомлень про родинні зв'язки Тихонової та Путіна, а це вперше відбулося в січні 2015 року, джерела відомих газет Reuters і Bloomberg підтвердили, що Катерина Тихонова — ім'я, під яким живе дочка Володимира Путіна. Водночас представники президента досі утримуються від будь-яких коментарів на цю тему.


Раніше ми повідомляли: Дочка президента Росії Володимира Путіна Катерина Тихонова, яка є головою фонду "Інопрактика", дала своє перше інтерв'ю. Зокрема, в інтерв'ю вона розповіла про те, як фонд надає допомогу молодим науковцям.



Джерело: http://uapress.info/uk/