суботу, жовтня 24

Віра Брежнєва вийшла заміж за Костянтина Меладзе – ЗМІ (фотофакти)

Пара обмінялася клятвами вічної любові в Італії, в прекрасній Тоскані. Віра Брежнєва вийшла заміж за Костянтина Меладзе   Закохані поєднали себе узами шлюбу в Форте-дей-Мармі, що на півночному заході Італії.

 Віру і Костянтина розписав мер курортного містечка Умберто Буратті, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости».

Мер зізнається, що сам був дуже щасливий з’єднавши чергові серця двох закоханих. “Не можу сказати більше, ніж ви вже знаєте, скажу тільки, що це одна з багатьох пар, яка від півночі Італії до Сицилії вирішила розписатися саме у нас. Вони провели канікули у нас, або ж точніше, тут в Версілії (узбережжя Тоскани .-НН) вони познайомилися “, – сказав Буратті. Меладзе і Брежнєва не стали влаштовувати пишного святкування. Однак організували скромну церемонію, на якій були присутні лише найближчі.


Після розпису молодята запросили гостей на весільний обід в готельному комплексі Paradiso al Mare. До речі, Віра і Костянтин часті гості в Італії. Так, новоспечене подружжя буває у Версілії до п’яти разів на рік. Чутки про те, що Брежнєва і Меладзе зустрічаються, ходять давно. Їх підтверджувала екс-дружина Меладзе Яна, а також спільні фото артистів, які потрапляли в мережу. Нагадаємо, в серпні минулого року Віру Брежнєву і Костянтина Меладзе застали біля центру для майбутніх батьків.






Джерело: http://patrioty.org.ua/