пʼятницю, жовтня 23

Тимошенко не стане послом в Гондурасі

Петро Порошенко відповів на електронну петицію українців про призначення Юлії Тимошенко послом в Гондурасі. Петиція зібрала 27 тисяч голосів.



Новину повідомляє прес-служба президента, передає "Преса України".


Електронна петиція про призначення Юлії Тимошенко послом в Гондурасі набрала 27 тисяч голосів з 25 тисяч необхідних. Президент України Петро Порошенко відзначив високий інтерес громадян до електронних звернень. Проте він відмітив, що система дипломатичних установ розбудовується виходячи з політичних пріоритетів країни.

"При ухваленні рішень щодо необхідності представлення інтересів нашої держави у конкретній іноземній країні на рівні посольства я виходжу, перш за все, із перспектив реального внеску роботи такої дипустанови",– зазначив Порошенко.

Також, президент розповів, що інтереси України у Центральній Америці та Карибському басейні представляють українські посольства в Мексиці та Кубі.

"Потреба у започаткуванні діяльності дипломатичного представництва у Гондурасі на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом України наразі відсутня",– відмітив  Петро Порошенко.


Нагадаємо, раніше Порошенко зазначив, що найближчим часом в Україні не буде оголошена мобілізація.



джерело: http://uapress.info/uk/